BUL
Какво е ICOONE   ·····   Процедури   ·····   Ползи и Резултати   ·····   Видео   ·····   
Icoone
 

 

 

Фирмата

Фирмата
 

Overmed Innovation S.r.l. е създадена през 2006 в Болоня, с цел развиване на важен международен проект, от който се ражда Icoone, единственият апарат в Света, патентован за лечение на съединителната тъкан, фиброзната тъкан, еластичната тъкан, мастната тъкан, микро-капилярната циркулация, чрез фракционаран масаж, който дейтва с микро алвеоларна стимулация.

Благодарение на ексклузивния патент на микро алвеоларните ролери, терапиите Icoone са единствените, които могат да направят Мулти Микро Алвеоларна Стимулация, представлявайки истинска революция в третирането на съединителната тъкан. Overmed Innovation искаше да създаде високо технологичен апарат, базиран на солидни научни изследвания; проекта е роден, за да отговори на невероятното откритие за структурата на съединителната тъкан на Jean-Claude Guimberteau, специалист по реконструктивна хирургия. Той доказва че тъканта е в действителност съставена от мрежа с безкрайно много микро-вакуоли, организирани хаотично, които образуват функционалната и продължителна единица на тъканите.

Тази нова визия нахвърля традиционният концепт за наслоените тъкани, като изисква от своя страна един НОВ МЕТОД НА ТРЕТИРАНЕ НА КОЖАТА.

Overmed Innovation успява да разбере и изработи новото научно доказателство за интер микро-вакуоларните връзки. Фирмата, благодарение на екип от инжинери и високо квалифицирани лекари, създава технология, отговаряща по оптимален начин на новите нужди на тъканите и в следствие, на нуждите от прецизно третиране на множеството микро-вакуоли, които образуват тъканите, като предлага значителни резултати върху неестетичния вид на кожата, като целулит, локализирани мастни натрупвания и отпусната кожа. Също, благодарение на научната медицинска гледна точка, всички терапии с Icoone взимат в предвид патологии, като лимфоток, изгаряния, белези и други.

Философия: Научни изследвания, технически знания, професионализъм, силна ориентация към иновации са елементикоито правят Overmed Innovation, със технологията Icoone, идеалният партньор в третирането на съединителната тъкан.
Мисия: Създаване на проекти, производство и комерсиализация на технологии и услуги с голямо значение в научната и технологична сфера, които имат за главна цел задоволяването на клиентите (пациентите) в сферата на красотата, благосъстоянието и здравето.
Ценности:
Научни изследвания
Иновации и технологична сигурност
Професионализъм на екипа.

#

Официален представител На ICOONE® за България - ХЕЛТ ХАРМОНИ ЕООД, гр. София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 3-7, тел.: 02 868 61 52, 0878 921 816, info@icoone.bg