BUL
Какво е ICOONE   ·····   Процедури   ·····   Ползи и Резултати   ·····   Видео   ·····   
Icoone

Събития

COSMOPROF 2018

На 17ти и 18ти Март 2018г. в Болоня, Италия, се проведе 51-вото издание на COSMOPROF, където беше представен новия ICOONE Laser
подробности »
Трета Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, 2017

Третата Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, се проведе на 04.11. и 05.11. 2017г. в хотел Maison Sofia, под мотото "компаньонаж", взаимствано от AMME Francè, което означава по-опитните да предадат опит на по-неопитните, в дух на колегиалност, взаимственост и уважение.
подробности »
Мастерклас Anti-age 2017

За поредна година списание Beauty Woman, организира дерматологичен симпозиум, а ICOONE отново предизвика фурор сред аудиторията.
подробности »
Втора Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, 2016

Втората Конференция по Морфологична и Естетична Медицина, организирана от Хелт Хармони ЕООД, със съдействието на Френската Асоциация по Морфологична и Естетична Медицина се проведе на 14.10.2016 г. в хотел Park Inn – гр. София.
подробности »
Първа Конференция по Морфологична и Естетична медици 2015

На 07.Ноември 2015 г. се проведе Пъравата Конференция по Морфологична и Естетична медицина организирана от фирма Хелт Хармони съвместно с AMME - Association Médecine Morphologique et esthétique - France. Гостуващ лектор беше Dr. Jean - Pierre Amsellem - витуоз в естетиката.
подробности »
Пета Лятна Академия по практична дерматология и естетична медицина 2013

За поредна година апарата Айкун - ICOONE беше представен на Лятна Академия по практична дерматология и естетична медицина, където специалисти от цялата страна присъстваха и се запознаха с последните тенденции в областта на естетиката!
подробности »
Ноемврийски дерматологични дни 2011

Технология ICOONE беше представена на дерматолози и специалисти от цялата страна на събитието Ноемврийски дерматологични дни 2011, 3 - 5 ноември, хотел Кемпински - Зографски, София организирано от Българско Дерматологично дружество
подробности »
ВМА Лятна Академия 2011

Технология Icoone беше представена в хотел Шератон на третото издание на Лятна академия по практична дерматология и естетична медицина, на която за пореден път си дават среща последните постижения на медицинската наука с практичните умения в сферата на дерматологичната практика.
подробности »

   
#

Официален представител На ICOONE® за България - ХЕЛТ ХАРМОНИ ЕООД, гр. София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 3-7, тел.: 02 868 61 52, 0878 921 816, info@icoone.bg